Punts de donació de sang

Castellón Valencia Alicante

INFORMACIÓ COVID-19

 

 

T' INTERESSA

 

 

Notícies

« Ves enrere

Los donantes de sangre no descansan por Navidad

 

 

València 23/12/2019. Hui es posa en marxa la campanya especial de donació "Aquest nadal, la teua donació de sang el millor regal". Els donants de sang saben que els pacients continuen esperant als hospitals a rebre tractament, per tant no descansen i continuen donant sang de manera habitual mostrant una vegada més el seu esperit solidari. Com comenten en moltes ocasions; "Que millor moment de mostrar-se generós amb els quals ho necessiten, de compartir vida"

En aquestes dates, tota persona que done sang a la sala del Centre de Transfusió (Av. del Cid. 65) rebrà com a agraïment un obsequi de diversos patrocinadors fins a acabar existències. Aquesta acció se celebra anualment des de 2004 i sempre ha obtingut excel·lents resultats ja que el nombre de voluntaris que acudeixen a donar s'incrementa. Es tracta d'una iniciativa que premia al donant per la generositat mostrada durant tot un any, i dona exemple i anima a tota la societat valenciana a col·laborar amb la seua donació.  Amb aquesta campanya nadalenca també es pretén mantindre un bon nombre de donacions durant el complicat mes de desembre i les primeres setmanes de gener a més d'aconseguir fidelitzar, agrair i atraure nous donants.

Com en anteriors ocasions, diverses empreses han volgut col·laborar amb un obsequi als voluntaris (fins a esgotar existències) que s'acosten a realitzar la seua donació. Així la xocolatera Natra col·labora amb 250 quilos de xocolate; Cines ABC… amb descomptes per al cinema i roses gratis; Falomir amb més d'un centenar de joguets; Biopark amb entrades gratuïtes i l'empresa Safta, entregarà motxilles i llibretes, l'empresa Grow Beats sortejarà 20 auriculars de la marca air sound pro II entre tots els donants que s'acosten, tot en gest d'agraïment als voluntaris.

La manera  de participar en aquesta campanya és simplement acostar-se a la sala de donació del Centre de Transfusió de l'Av. del Cid, al costat de l'Hospital General de València i efectuar la donació de sang. L'horari de la sala del Centre de Transfusió és  de 8.30 a 21.00 h. de dilluns a divendres i els dissabtes de 8.30 a 14.00 h. També estarà oberta els festius 24 i 31 en horari de demà.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Actes nadalencs a Alacant

A Alacant es realitzaran dues maratons nadalenques, el 23 de desembre en el C. c. Porta d'Alacant i el 30 de desembre, en el C. C. Gran Via.

La ciutat il·licitana, el dimarts 17 de desembre, també se suma amb la XIII edició de la ja tradicional Marató amb Radi Elx Cadena SER i Ajuntament d'Elx.

A més, es comptarà amb altres col·lectes especials i maratons que reben el nom de "Nadal Solidari" en localitats com: Redován, Teulada, Albatera, Elda, El Verger, La Nucia, Pilar de la Horadada, Elx – La Foia, El Campello, Callosa d'en Sarrià, Ondara, Villena, entre altres...

En aquestes festes, el Centre de Transfusió de la Comunitat Valenciana a Alacant, continuarà comptant amb ALIDAR (Alacant en el teu Paladar), que porta col·laborant en aquest centre durant aquest últim trimestre proporcionant fruita saludable de la província, per al refrigeri dels donants en les maratons.

Altres col·laboradors que participen són: Made in lli, Xocolates Valor, Consell Regulador de Xixona i Torró d'Alacant, Associació Espanyola de Fabricants de Joguets, Parador de Xàbia, DormirdCine (Madrid),  Fundació Nuria Ros - Calçats Mustang, Riu Safari Elx, Fonda El Granaíno i Elx C.F.

 

Campanyes especials a Castelló

Referent a la campanya especial de Nadal, col·labora amb el Centre de Transfusió de la Comunitat Valenciana a Castelló, el dia 24 de Desembre, en el Autobanco situat en la Plaça del Fanal,  l'Hotel Herreros del Grau de Castelló, amb un menjar per a dues persones que se sortejarà entre tots els donants d'aquesta col·lecta.

El dia 28 de Desembre, en Salut Publica, se sortejara un lot nadalenc, entre tots els donants de la col·lecta.

El dia 31 de Desembre, en el Autobanco de l'Av. Barcelona, se sortejara un altre lot nadalenc, entre els donants de la col·lecta.

Federació d'Associacions de Donants de sang de la Comunitat Valenciana

Aquesta Federació entregarà als donants en reconeixement al seu esforç una bossa de cotilló i veles (fins a esgotar existències).