Punts de donació de sang

Castellón Valencia Alicante

INFORMACIÓ COVID-19

Coronavirus i donació

 

Última informació coronavirus

 

Descarrega la APP Radar COVID i ajuda a previndre contagis

 

T' INTERESSA

App GVA +Salut

Sol.licitar cita prèvia

Fes-te donant

Portal Generalitat Valenciana

Portal transparència GVA

Portal de servei sanitari coronavirus

Descarrega la App COVID

 

Espai segur i lliure de violència de gènere

Notícies

« Ves enrere

Los donantes de sangre, lo mejor de este año 2020.

Cristina Arbona, Amparo Soriano y Robeto Roig en la presentació de la Campanya de Nadal

 

 

València 21/12/2020. Hui es posa en marxa la campanya especial de donació "Aquest nadal, la teua donació de sang el millor regal", encara que bé podria ser "Aquest Nadal, els donants de sang, el millor regal".

Ha sigut un any difícil per a tots. Des que va començar la crisi sanitària el Centre de Trasnfusió de la Comunitat Valenciana (CTCV) va desenvolupar tots els protocols de seguretat necessaris i va buscar de manera incansable els millors llocs on citar als voluntaris. Tot aquest esforç hauria sigut en va sense la col·laboració dels donants de sang. Ells, vertaders protagonistes d'enguany, han fet possible que els pacients reberen la sang i hemoderivats necessaris per a continuar vivint. Per això, aquest xicotet homenatge que reben els donants en vindre a donar a la sala del centre en València té aquesta vegada més sentit si cap.

En aquestes dates, tota persona que done sang a la sala del Centre de Transfusió (Av. del Cid. 65) rebrà com a agraïment un obsequi de diversos patrocinadors, fins a acabar existències. Aquesta acció se celebra anualment des de 2004 i sempre ha obtingut excel·lents resultats ja que el nombre de voluntaris que acudeixen a donar s'incrementa. Es tracta d'una iniciativa que premia al donant per la generositat mostrada durant tot un any i dona exemple i anima a tota la societat valenciana a col·laborar amb la seua donació.  Amb aquesta campanya nadalenca també es pretén mantindre un bon nombre de donacions durant el complicat mes de desembre i les primeres setmanes de gener a més d'aconseguir *fidelizar, agrair i atraure nous donants.

Com en anteriors ocasions, diverses empreses han volgut col·laborar amb un obsequi als voluntaris que s'acosten a realitzar la seua donació. Així, la xocolatera Natra col·labora amb 350 quilos de xocolate; CinesABC… amb descomptes per al cinema; Falomir amb més d'un centenar de joguets; Biopark amb entrades gratuïtes; l'empresa Safta, entregarà estotjos i motxilles; Metrovalencia amb bons gratis i Ana Victoria Gongora Estetica que sortejara massatges entre tots els donants que s'acosten, tots els patrocinadors en gest d'agraïment als voluntaris.

La manera  de participar en aquesta campanya és simplement acostar-se a la sala de donació del Centre de Transfusió de l'Av. del Cid, al costat de l'Hospital General de València i efectuar la donació de sang. L'horari de la sala del Centre de Transfusió és  de 8.30 a 21.00 h. de dilluns a divendres i els dissabtes de 8.30 a 14.00 h. També estarà oberta els festius 24 i 31 en horari de demà.

 

Actes nadalencs a Alacant

La ciutat il·licitana, el dimecres 16 de desembre va començar la campanya nadalenca amb la XIV edició de la ja tradicional donació "Vull SER Solidari", amb Radi Elx Cadena SER i *Ajuntament d'Elx.

A Alacant es realitzarà una donació especial per Nadal, el 23 de desembre en el C. c. Porta d'Alacant. El dijous 24 de desembre, es realitzaran a Pilar de la Horadada, Albatera i La Nucia.

A més, es comptarà amb altres col·lectes especials amb el nom de "Nadal Solidari" en localitats com: Redován, Petrer, Biar, Crevillent i Torrevieja, entre altres.

En aquestes festes, el Centre de Transfusió de la Comunitat Valenciana a Alacant, continuarà comptant amb la col·laboració de Made in Lino i Xocolates Valor.

 

Campanyes especials a Castelló

Des de dia 21 de desembre al 5 de gener, se sortejaran diversos lots nadalencs entre els donants de sang i plasma de les sales.

Els dies 30, 31, i 5 de gener, el Centre Comercial Salera de Castelló ens cedeix les seues instal·lacions per a dur a terme una campanya especial de Nadal.

 

 

Lliurament d'obsequis de la Campanya de Nadal