Punts de donació de sang

Castellón Valencia Alicante

NOVETATS

Inscripció per a matrones.

 

 

 

INFORMACIÓ COVID-19

 

 

Descarrega la APP Covid

 

T' INTERESSA

Descarrega la APP covid

 

 

Notícies

« Ves enrere

Los alicantinos se vuelcan en la IV edición “Dona sangre entre bambalinas” en el Teatro Principal.

Donantes de sangre en el escenario del Teatro Principal

 

•    319 donants van acudir a la cita solidària organitzada pel Centre de Transfusió de la Comunitat Valenciana.

•   La generositat dels donants alacantins permet cobrir la demanda de sang als hospitals.


Alacant (27.10.2020).- La ciutat d'Alacant va mostrar el seu costat més solidari en la IV edició "dona sang entre bastidors", celebrada ahir 26 d'octubre, en el Teatre Principal d'Alacant.
La campanya organitzada pel Centre de Transfusió de la Comunitat Valenciana (CTCV) i que va comptar amb el suport de l'Ajuntament d'Alacant, el Institut Valencià de Cultura i el Banc Sabadell, va rebre les solidàries donacions per part de les 319 persones que van voler participar en aquest esdeveniment. En els seus 4 edicions, sumen un total de 1.542 donacions i de 146 donants de primera vegada.

En aquesta IV edició, des del CTCV i el Teatre Principal, es van activar protocols d'actuació per a garantir una donació segura. El teatre es va higienitzar la nit prèvia a l'esdeveniment, es va realitzar un control d'accés amb la finalitat d'evitar cues, aplicació de gel hidroalcohólic i respectant, en tot moment, la distància de seguretat entre els donants.

El CTCV agraeix el compromís i il·lusió mostrada per l'Ajuntament i la direcció del Teatre amb tot el seu equip tècnic. El suport i excepcionalitat dels donants i dels col·laboradors fa que siga possible aconseguir les necessàries donacions de sang, també en aquests moments complicats.
De cada donació es pot transfundir a 3 persones i és la peça clau per al tractament i la recuperació de molts pacients.
La sang no es pot fabricar i hem de continuar, fins i tot en situacions com l'actual, realitzant donacions per a salvar vides.