Punts de donació de sang

Castellón Valencia Alicante

INFORMACIÓ COVID-19

Coronavirus i donació

 

Última informació coronavirus

 

Descarrega la APP Radar COVID i ajuda a previndre contagis

 

T' INTERESSA

App GVA +Salut

Sol.licitar cita prèvia

Fes-te donant

Portal Generalitat Valenciana

Portal transparència GVA

Portal de servei sanitari coronavirus

Descarrega la App COVID

 

Espai segur i lliure de violència de gènere

Notícies

« Ves enrere

La Federación de Donantes de Sangre de la Comunidad Valenciana y Obra Social “La Caixa” continúan su colaboración

Fullets i material educatiu per a la promoció de la donació de sang

 

València (01.12.2020). Obra Social La Caixa col·labora amb el Centre de Transfusió de la Comunitat Valenciana (CTCV) a través de la Federació d'Associacions de Donants de Sang de la Comunitat Valenciana des de l'any 2017. El seu suport s'ha basat fonamentalment en la cooperació amb dos programes de sensibilització molt importants.

El primer en el qual es va involucrar és el denominat "Projecte del *Plasma". Les donacions d'aquest derivat de la sang són molt importants per a determinats pacients i la seua demanda hospitalària és creixent. El plasma donat es pot transfundir íntegrament o elaborar medicaments que permeten el tractament de nombroses malalties. La Caixa va col·laborar en l'edició de fullets informatius i el lliurament d'un record especial a cada donant. Amb això s'aconsegueix incrementar el nombre de voluntaris així com se'ls atorga un major reconeixement.

Després Obra Social "La Caixa" va apostar per la reedició del material necessari per a executar el programa "Missatgers Solidaris". En aquesta ocasió es tracta de sensibilitzar sobre la importància de la donació de sang a la comunitat educativa i sobretot a l'alumnat. El programa abasta activitats des de primària fins a batxiller oferint informació sobre la sang i els seus components així com anima a crear consciència col·lectiva de la necessitat de sang per a salvar vides.

Enguany que ja acaba i ha sigut tan difícil per a tots s'agraeix de forma molt especial que Obra Social "La Caixa" continue donant suport als projectes del CTCV i la Federació, esperant que junts avancen en un nou any que ja comença amb molta il·lusió i sempre buscant la promoció de la donació de sang i el reconeixement al col·lectiu donant.