Punts de donació de sang

Castellón Valencia Alicante

INFORMACIÓ COVID-19

Coronavirus i donació

 

Última informació coronavirus

 

Descarrega la APP Radar COVID i ajuda a previndre contagis

 

T' INTERESSA

App GVA +Salut

Sol.licitar cita prèvia

Fes-te donant

Portal Generalitat Valenciana

Portal transparència GVA

Portal de servei sanitari coronavirus

Descarrega la App COVID

 

Espai segur i lliure de violència de gènere

Notícies

« Ves enrere

Elche acoge su XIV donación de sangre “Quiero SER Solidario”, de Cadena SER.

Cartel de Dona Sangre en el Centro de Congresos de Elche

 

• El dimecres 16 de desembre, el Centre de Congressos d'Elx, acollirà de nou la campanya prenavideña "Vull SER Solidari" de Radi Elx Cadena SER.

• Aquesta edició comptarà amb els protocols d'actuació per a garantir una donació segura.


Alacant (15.12.20). El Centre de Transfusió de la Comunitat Valenciana (CTCV) i Radi Elx Cadena SER, amb la col·laboració de l'Excm. Ajuntament d'Elx, celebraran el dimecres 16 de desembre (de 09.30 a 21:00h) la seua tradicional donació de sang prèvia al Nadal. L'acte solidari, que enguany celebra la seua catorzena edició, tindrà lloc en les instal·lacions del Centre de Congressos de la ciutat, en la c/ Fillet de Fora 1.

Un any més, des del Centre de Congressos, es realitzarà tota la programació de Radi Elx Cadena SER que promocionarà la donació de sang i arreplegarà els testimoniatges dels donants de sang. A més, es comptarà de nou amb la col·laboració de Ràdio Taxi Elx, per a l'ús gratuït dels donants.

En aquesta particular edició, des del CTCV s'han activat els protocols d'actuació: es realitzarà un control d'accés amb la finalitat d'evitar cues, aplicació de gel hidroalcohólico i es respectarà, en tot moment, la distància de seguretat entre els donants, per a garantir una donació segura.

Elx és una ciutat molt conscienciada amb la donació de sang i ho demostra amb la seua implicació i compromís en les campanyes habituals i en les situacions especials. Entre totes les campanyes organitzades amb Cadena SER-Elx, es van desplaçar al Centre de Congressos un total de 6.368 persones, de les quals, 456 ho van fer per primera vegada.

El CTCV agraeix a Radi Elx Cadena SER i a l'Ajuntament d'Elx, i especialment, als donants il·licitans, la seua participació i suport durant tot el període de la pandèmia.

La col·laboració dels il·licitans i il·licitanes amb les seues donacions de sang és fonamental per a cobrir les necessitats transfusionals dels pacients dels nostres hospitals, que demanden 250 unitats diàries en tractaments oncològics, trasplantaments, intervencions, parts, accidents i urgències. La sang no es pot fabricar. Donar sang és senzill, els requisits per a donar sang són: tenir entre 18 i 65 anys, tenir bona salut, pesar més de 50 quilos i es recomana no acudir en dejú.