Punts de donació de sang Punts de donació de sang

Castellón Valencia Alicante

T' INTERESSA T' INTERESSA

 

 

Notícies Notícies

« Ves enrere

Elche acoge su XII Maratón de donación de sangre.

 

 

 

 

Conselleria de Sanitat i Salut Pública.

 

  • El dissabte 7 de març, el Centre de Congressos d'Elx, acollirà la nova edició on s'espera que acudisquen més de 400 il·licitans.

Alacant (07.03.20). El Centre de Transfusió de la Comunitat Valenciana i l'Ajuntament d'Elx celebraran el dissabte 7 de març (de 09.30 a 21.00h) la seua tradicional Marató de donació de sang. Tindrà lloc en les instal·lacions del Centre de Congressos de la ciutat, en la c/ Fillet de Fora, 1. S'espera acollir la solidaritat de més de 400 persones que acudisquen per a salvar vides.

 

Elx és una ciutat cada vegada més conscienciada amb la donació de sang i ho demostren la seua implicació i compromís, no sols en les col·lectes habituals, sinó també en aquesta mena de campanyes més multitudinàries.

 

En aquesta dosena edició, la Marató Ciutat d'Elx, comptarà amb la participació de l'Associació Alacantina de Famílies Nombroses ASAFAN, que torna a participar mostrant el seu costat més solidari.

 

La col·laboració dels il·licitans i il·licitanes amb les seues donacions de sang és fonamental per a cobrir els serveis hospitalaris que demanden 250 unitats diàries per a atendre pacients oncològics, trasplantaments, intervencions, parts, accidents i urgències. La sang no es pot fabricar i la donació és l'única manera d'obtindre-la i poder transfundirla als pacients que la necessiten. Donar sang és senzill, els requisits per a donar sang són: tindre entre 18 i 65 anys, tindre bona salut, pesar més de 50 quilos i es recomana no acudir en dejú.