Punts de donació de sang

Castellón Valencia Alicante

INFORMACIÓ COVID-19

Coronavirus i donació

 

Última informació coronavirus

 

Descarrega la APP Radar COVID i ajuda a previndre contagis

 

T' INTERESSA

App GVA +Salut

Sol.licitar cita prèvia

Fes-te donant

Portal Generalitat Valenciana

Portal transparència GVA

Portal de servei sanitari coronavirus

Descarrega la App COVID

 

Espai segur i lliure de violència de gènere

Notícies

« Ves enrere

El Valencia C.F. quiere reconocer la labor de los donantes de sangre durante la pandemia

Joey Lim, Swee Wei Teo,Miguel Ángel Bossio, Cristina Arbona y Roberto Roig. Entrega de mascaretes de la Fundació Valencia C.F

 

València (24.02.21). El Centre de Transfusió de la Comunitat Valenciana (CTCV) en col·laboració amb el València CF i la Fundació VCF, organitza una jornada extraordinària el pròxim 24 de febrer. Els donants de sang que acudisquen a donar aqueix dia, a qualsevol dels punts de donació, tant a la ciutat de València com a la província rebran un obsequi, gentilesa del Club que ha volgut significar l'enorme labor solidària del donant durant la pandèmia.

Des que va començar la crisi sanitària són moltes les ocasions en les quals el CTCV s'ha referit als donants de sang com a vertaders herois ja que no han deixat d'acudir ni en els moments més difícils per a mostrar el seu altruisme. Gràcies a ells s'han cobert totes les necessitats hemoterápicas dels pacients. Així el Club valencianista vol mostrar aqueixa gratitud entregant el pròxim 24 de febrer als donants una màscareta higiènica reutilitzable amb els logos oficials del club.

El València CF i la seua Fundació porten des de l'any 2001 col·laborant amb el CTCV i des de llavors s'han presentat 13.712 donants de sang i més de 4.000 persones es van animar a participar per primera vegada, es tracta d'una xifra molt significativa ja que són voluntaris que s'incorporen a la donació i amb els quals es compta en un futur.

Els hospitals de la Comunitat necessiten cada dia la donació de sang solidària de 650 persones per a cobrir les necessitats dels pacients. Practicamente tots podem ser donants, perquè els requisits bàsics són molt senzills: pesar més de 50 Kg, tindre entre 18 i 65 anys i gaudir de bona salut.