Punts de donació de sang

Castellón Valencia Alicante

INFORMACIÓ COVID-19

 

 

T' INTERESSA

 

 

Notícies

« Ves enrere

El maratón más solidario de la ciudad se celebra éste sábado para todos los donantes de sangre.

 

 

 

· Metrovalencia obsequia als donants amb dos viatges gratuïts de la campanya "posa't en marxa, veuen a donar i torna amb metro".

· Cada donant rebrà entrades amb descompte dels Cines ABC…i crispetes gratis.

· La donació es realitzarà en l'Institut Luís Vives de 10 a 21 h. i Consum col·laborarà aportant begudes per als voluntaris.

 

València (21.11.19). Dissabte que ve 23 de novembre es donaran cita molts donants valencians a la ciutat. El Centre de Transfusió de la Comunitat Valenciana (CTCV) celebra maratons de donació de sang a la ciutat de València des de l'any 2.000. Fins hui, 17.172 valencians s'han presentat per a donar sang i per primera vegada es van animar a donar 1690 persones. L'Institut Luis Vives sempre col·labora oferint-se com a ubicació. Reuneix tots els requisits, es tracta d'un lloc cèntric i emblemàtic i té espai més que suficient per a la comoditat tant dels donants com dels professionals que els atenen.

Com en altres ocasions, en el gimnàs de l'institut Luis Vives s'habiliten 30 lliteres per a atendre el màxim de voluntaris. Més de 60 professionals entre metges, infermeres, auxiliars, zeladors i conductors s'encarregaran del bon funcionament de la col·lecta de sang que s'estendrà des de les 10 a les 21 h.

Tots els donants rebran entrades amb descompte dels Cines ABC…i crispetes gratis. Consum col·laborarà amb el refrigeri i Metrovalencia obsequia als donants amb dos viatges gratuïts de la campanya "posa't en marxa, veuen a donar i torna amb metro".

En total, l'any passat 2018 es van acostar a donar 1.125 persones en les dues edicions celebrades al febrer i novembre. D'aqueixes donacions 72 persones es van acostar per primera vegada a donar. Des de la primera donació ja són més de 17.000 els voluntaris que han passat per l'Institut a donar sang, 1.690 s'animaven per primera vegada.

Tant residents de la ciutat com d'altres municipis aprofiten la flexibilitat de l'horari de la marató per a acudir. El dia triat, sempre és un dissabte per a oferir un ambient més festiu i donar més oportunitats als quals treballen.