Punts de donació de sang

Castellón Valencia Alicante

INFORMACIÓ COVID-19

Coronavirus i donació

 

Última informació coronavirus

 

Descarrega la APP Radar COVID i ajuda a previndre contagis

 

T' INTERESSA

App GVA +Salut

Sol.licitar cita prèvia

Fes-te donant

Portal Generalitat Valenciana

Portal transparència GVA

Portal de servei sanitari coronavirus

Descarrega la App COVID

 

Espai segur i lliure de violència de gènere

Notícies

« Ves enrere

El Centro de Transfusión organiza una donación de sangre solidaria con el Villarreal Club de Fútbol

Imatge d'arxiu donació de sang Villarreal CF

 

 

Castelló (05.02.2021). El Centre de Transfusió de la Comunitat Valenciana (CTCV) realitzarà demà 5 de febrer divendres, una jornada extraordinària de donació de sang en les instal·lacions del Vila-real Club de Futbol. A l'acte promocional acudirà el Cap de servei de hemodonación del CTCV, el Dr. Roberto Roig i Marcos Senna ambaixador del Vila-real C.F.

Com en anys anteriors, el Centre de Transfusió, en col·laboració amb el Vila-real Club de Futbol, organitza aquesta donació extraordinària que tindrà lloc en la zona de Preferència central baixa de l'Estadi de la Ceràmica, a la qual s'accedeix per la Porta 31 de la C/ Benicàssim. El personal del CTCV atendrà els voluntaris que desitgen participar en aquesta campanya de donació de 10.00 a 13.30 i de 16.30 a 20.30 h.

El Vila-real C.F. obsequiarà amb vals descompte per a les botigues oficials i sortejarà material esportiu entre els donants.

L'any passat es van animar a donar 400 persones de les quals 37 ho feien per primera vegada. El Centre de Transfusió i el Vila-real CF  col·laboren des de l'any 2002, en aquest temps s'han aconseguit  quasi 8.200 unitats que han servit per a proveir de sang i hemoderivats als hospitals de la nostra comunitat i quasi 1000 persones s'han sumat a aquesta iniciativa per primera vegada. El Centre de Transfusió se sent molt orgullós de la trajectòria de col·laboració amb el Club que sempre es mostra disposat i il·lusionat amb totes i cadascuna de les campanyes de sang celebrades.