Punts de donació de sang Punts de donació de sang

Castellón Valencia Alicante

INFORMACIÓ COVID-19 INFORMACIÓ COVID-19

 

 

T' INTERESSA T' INTERESSA

 

 

Notícies Notícies

« Ves enrere

El Centro de Transfusión organiza una donación de sangre extraordinaria con el Villarreal Club de Fútbol

 

· En 2018 es van obtindre 552 unitats de sang en les dues visites que es van efectuar a l'estadi.

 

 

Castelló (10.10.19). El Centre de Transfusió de la Comunitat Valenciana (CTCV) realitzarà demà 10 d'octubre dijous, una jornada extraordinària de donació de sang en les instal·lacions del Vilarreal Club de Futbol. A l'acte promocional acudirà la responsable del Centre de transfusió a Castelló la Dra. Virginia Callao, els jugadors del primer equip, Quintillà i Morlanes, i el membre del Departament de Relacions Institucionals del club, Marcos Senna. 

Com en anys anteriors, el Centre de Transfusió, en col·laboració amb el Vilarreal Club de Futbol, organitza aquesta donació extraordinària que tindrà lloc en la zona de Preferència central baixa de l'Estadi de la Ceràmica, a la qual s'accedeix per la Porta 31 de la C/ Benicàssim. El personal del CTCV romandrà de 10.00 a 14.30 i de 16.30 a 21.00 h. atesos els ciutadans que desitgen participar en aquesta campanya de donació.

El Vilarreal C.F. obsequiarà amb dues entrades a cada donant per a un pròxim partit fins a esgotar existències.

L'any passat es van animar a donar més de 500 persones de les quals 34 ho feien per primera vegada. El Centre de Transfusió i el Vilarreal C.F. venen col·laborant des de l'any 2002, en aquest temps s'han aconseguit més de 7.000 unitats que han servit per a proveir de sang i hemoderivats als hospitals de la nostra comunitat i quasi 1000 s'han sumat a aquesta iniciativa per primera vegada. El Centre de Transfusió se sent molt orgullós de la trajectòria de col·laboració amb el Club que sempre es mostra disposat i il·lusionat amb totes i cadascuna de les campanyes de sang celebrades.