Punts de donació de sang Punts de donació de sang

Castellón Valencia Alicante

T' INTERESSA T' INTERESSA

 

 

Notícies Notícies

« Ves enrere

El Centro de Transfusión organiza una donación de sangre extraordinaria con el Villarreal C.F.

En 2019 es van obtindre 572 unitats de sang en les dues visites que es van efectuar a l'estadi.

 

 

Castelló (07.02.2020). El Centre de Transfusió de la Comunitat Valenciana (CTCV) realitzarà demà 7 de febrer divendres, una jornada extraordinària de donació de sang en les instal·lacions del Vila-real Club de Futbol. A l'acte promocional acudirà el Dr. Roberto Roig, Cap de Servei de Hemodonació del CTCV la responsable del Centre de Transfusió a Castelló la Dra. Virginia Callao, acompanyats per Marcos Senna, membre del Departament de Relacions Institucionals del club i les jugadores del Femení A Naiara Ves, Clara Martínez i Natzaret Segura.

Com en anys anteriors, el Centre de Transfusió, en col·laboració amb el Vila-real Club de Futbol, organitza aquesta donació extraordinària que tindrà lloc en la zona de Preferència central baixa de l'Estadi de la Ceràmica, a la qual s'accedeix per la Porta 31 de la C/ Benicàssim. El personal del CTCV romandrà de 10.00 a 14.30 i de 16.30 a 21.00 h. atesos els voluntaris que desitgen participar en aquesta campanya de donació.

El Vila-real C.F. obsequiarà amb dues entrades a cada donant per a un pròxim partit de lliga fins a esgotar existències.

L'any passat es van animar a donar més de 500 persones de les quals 43 ho feien per primera vegada. El Centre de Transfusió i el Vila-real C.F.  col·laboren des de l'any 2002, en aquest temps s'han aconseguit  quasi 8.000 unitats que han servit per a proveir de sang i hemoderivats als hospitals de la nostra comunitat i quasi 1000 s'han sumat a aquesta iniciativa per primera vegada. El Centre de Transfusió se sent molt orgullós de la trajectòria de col·laboració amb el Club que sempre es mostra disposat i il·lusionat amb totes i cadascuna de les campanyes de sang celebrades.