Punts de donació de sang Punts de donació de sang

Castellón Valencia Alicante

T' INTERESSA T' INTERESSA

 

 

Notícies Notícies

« Ves enrere

El Centro de Transfusión organiza una donación de sangre extraordinaria con el Valencia CF

 
 

València (25.02.20).  El Centre de Transfusió de la Comunitat Valenciana (CTCV) en col·laboració amb el València CF i la Fundació VCF, organitzen aquesta donació extraordinària que tindrà lloc a la sala Vip del Mestalla.

El personal del CTCV romandrà de 9.30 a 19:30h. atesos els ciutadans que desitgen participar. El València CF i la Fundació VCF obsequiaren amb una entrada gratuïta a cada donant per a un pròxim partit de lliga.

 

El València CF i la seua Fundació porten des de l'any 2001 col·laborant amb el CTCV i des de llavors s'han presentat 12.982 donants de sang i quasi  4.000 persones es van animar a participar per primera vegada, es tracta d'una xifra molt significativa ja que són voluntaris que s'incorporen a la donació i amb els quals es compta en un futur..

 

Les xifres són excel·lents ja que per exemple, el passat 2019 es van presentar a donar sang 1.183 voluntaris dels quals 430 ho feien per primera vegada. En aquesta ocasió s'espera una afluència d'uns 900 donants. Gràcies a la col·laboració de la Fundació i del Club valencianista s'aconsegueix un gran impacte mediàtic que afavoreix la difusió del missatge de la importància de la donació de sang.  

 

Els hospitals de la Comunitat necessiten cada dia la donació de sang solidària de 650 persones per a cobrir les necessitats dels pacients. Practicamente tots podem ser donants, perquè els requisits bàsics són molt senzills: pesar més de 50 Kg, tindre entre 18 i 65 anys i gaudir de bona salut.

Més informació en facebook i twitter.