Punts de donació de sang Punts de donació de sang

Castellón Valencia Alicante

INFORMACIÓ COVID-19 INFORMACIÓ COVID-19

 

 

T' INTERESSA T' INTERESSA

 

 

Notícies Notícies

« Ves enrere

El Centro de Transfusión junto al centro comercial Salera de Castellón han organizado una campaña especial de donación de sangre a la que se han presentado 235 voluntarios

 

 

 

 

 

La donació de sang és un acte imprescindible per a garantir l'assistència sanitària als hospitals

És la primera campanya de donació de sang que es duu a terme dins d'un centre comercial a Castelló

 

Castelló (13.05.20). Aquests dies, el Centre de Transfusió de la Comunitat Valenciana insta a la ciutadania per a mantindre el ritme de donacions, que continuen sent necessàries durant l'epidèmia per a tractaments de càncer, accidents, parts amb complicacions, etc.

Per a donar suport a aquest acte imprescindible i com a suport a la comunitat sanitària, el Centre Comercial Salera, que roman tancat, excepte el supermercat i comerços essencials, reafirma el seu compromís amb els seus visitants i veïns convertint-se en un espai destinat a la donació de sang.

El Centre de Transfusió vol agrair al Centre Comercial Salera la seua estupenda disposició des del principi i la gran generositat mostrada cedint les seues instal·lacions i comprenent des del primer moment la necessitat de sang en aquests moments. Gràcies a això 235 voluntaris es van presentar per a donar en el centre comercial dels quals 19 ho feien per primera vegada.

 

Moltes gràcies a tots!