Punts de donació de sang

Castellón Valencia Alicante

NOVETATS

Inscripció per a matrones.

 

 

 

INFORMACIÓ COVID-19

 

 

Descarrega la APP Covid

 

T' INTERESSA

Descarrega la APP covid

 

 

Notícies

« Ves enrere

El Centro de Transfusión de la Comunitat Valenciana acoge la XIX Jornada de Puertas Abiertas del Banco de Sangre de Cordón Umbilical

 

 

Cordó umbilical

Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública

 

  • Se celebrarà dijous que ve, dia 10 de desembre  per videoconferència a través de l'aplicació WEBEX.

València (13.11.20). Dijous que ve 10 desembre se celebrarà la 19 edició de portes obertes del Banc de Sang de Cordó Umbilical dirigida al personal relacionat amb la donació i obtenció de la sang de cordó.

A causa de la situació sanitària actual la jornada no podrà ser presencial, enguany serà per videoconferència a través de l'aplicació WEBEX.

L'experiència d'anys anteriors ens ha animat una vegada més per a crear aquest espai d'intercanvi d'experiències i resolució de dubtes en el camp de la donació de sang de cordó ja que són molts els professionals implicats. A través d'aquest l'enllaç es pot accedir al programa de la jornada i al formulari d'inscripció que finalitza el pròxim 3 de desembre.

La Directora del Centre de Transfusió de la Comunitat Valenciana, la Dra. Cristina Arbona, farà la presentació i es comptarà també amb el Dr. José Luís Piñana, Hematòleg de l'Hospital Clínic Universitari de València, Sra. Sofía Granero i  Dª Ana Cervera, supervisores de paritoris de l'Hospital General *Universitari de Castelló i la Dra. Mª Jesús Vayá, Hematòloga del Banc de Sang de Cordó Umbilical de la Comunitat Valenciana.

El CTCV espera que com en ocasions anteriors siga de l'interés de tots i se superen les espectativas, malgrat la situació de crisi en la qual estem tots  immersos.

Descàrrega ací el programa