Punts de donació de sang

Castellón Valencia Alicante

INFORMACIÓ COVID-19

 

 

T' INTERESSA

 

 

Notícies

« Ves enrere

El C.C. El Saler y el Centro de Transfusión, unidos de nuevo por el Día Mundial del Donante de Sangre

 

  • Des del dilluns 8 fins al dissabte 13 de juny es va poder donar sang en la Plaça Central 
  •  
  • Una dada espectacular, prop de 100 donants nous.

 

8-06-2020, València.  Diumenge passat 14 de juny es va celebrar el Dia Mundial del Donant de Sang i, per aquesta raó, el Centre Comercial Saler, al costat del Centre de Transfusió de la Comunitat Valenciana (CTCV), va organitzar diverses jornades de donació de sang des del dilluns 8 de juny fins al dissabte 13 de juny. Una mostra de suport a una cita solidària amb la qual El Saler porta col·laborant des de fa 12 anys i amb la qual vol sumar-se a les celebracions d'aquesta  efemèride.

 

Les xifres parlen per si soles ja que es van presentar 677 voluntaris a donar sang dels quals 79 ho feien per primera vegada. Donades les circumstàncies es tracta de tot un èxit ja que pràcticament s'acosten a xifres d'altres anys.

 

L'any passat el Centre Comercial Saler va atendre  815  voluntaris i va aconseguir 697 donacions i 125 donants nous, unes xifres espectaculars que confirmen el compromís del Centre Comercial amb la donació de sang. Segons va confirmar l'Associació de Donants de Sang de València, amb aquestes donacions, es van poder beneficiar, d'una manera o un altre, més de 2.000 pacients dels hospitals valencians.

 

Tot aquell que es va acostar a participar d'aquesta jornada de donació de Sang, va veure reconeguda la seua aportació amb descomptes i promocions en diferents establiments del centre comercial.

 

Per a Isabel Picazo, gerent del Centre Comercial El Saler, "aquesta iniciativa és molt important per a nosaltres. Des de fa 12 anys la duem a terme perquè respectem i admirem profundament el treball que realitza el Centre de Transfusió de la Comunitat Valenciana i considerem fonamental la conscienciació sobre la rellevància d'un gest tan xicotet però que salva moltes vides". 

La Dra. Arbona, directora del CTCV recorda "la importància del compromís que any rere any adquireix el Saler amb la donació de sang, no sols amb la cessió de l'espai sinó amb la difusió del missatge de la necessitat de donar sang. Enguany agraïm, encara més si cap, l'esforç del centre que malgrat les obres ha volgut col·laborar amb nosaltres. Els resultats han sigut magnífics"