Punts de donació de sang

Castellón Valencia Alicante

INFORMACIÓ COVID-19

 

 

T' INTERESSA

 

 

Notícies

« Ves enrere

El Ayuntamiento de Castellón colabora con el Centro de Transfusión por el Dia Mundial del Donante de Sangre

 

 

 
  • La campanya "Connecta't a la donació de sang" va estar dirigida als joves perquè participaren.
  • Tant l'Ajuntament com el Centre de Transfusió agraeixen la desinteressada col·laboració dels responsables de l'Auditori i Palacio de Congressos i de l'Espai *Polifuncional la Marina del Grau.

 

8-06-2020, València.  L'Ajuntament de Castelló es va bolcar amb el Centre de Transfusió i va organitzar la campanya "*Conectaté a la donació de sang"  amb motiu del Dia Mundial del Donant de sang (*DMDS) Aquesta campanya va tindre com a objectiu animar a la societat en general i als joves en particular a donar sang. L'Ajuntament va habilitar dos espais per a les extraccions; l'Auditori i el Palau de Congressos i el centre *polifuncional Marina del Grau. Gràcies a la desinteressada col·laboració dels seus responsables amb la cessió d'espais es van obtindre una xifres molt bones ja que van acudir a donar 228 voluntaris dels quals 26 ho feien per primera vegada.

La campanya es va difondre per les xarxes i va ser impulsada des de la Regidoria de joventut de Castelló amb l'objectiu de captar l'atenció dels joves i animar-los a donar sang en una actualitat marcada per la crisi sanitària del *Covid-19.

El Centre de Transfusió es mostra molt agraït de *iniciatives com les que han sorgit en *castellón ja que gràcies a dobles eles és més *fàcil arribar als ciutadans i conscienciar-los de la necessitat de donar sang.