Punts de donació de sang

Castellón Valencia Alicante

INFORMACIÓ COVID-19

 

 

T' INTERESSA

 

 

Notícies

« Ves enrere

Casi medio millar de alicantinos participan en la macrodonación de sangre en el Principal.

 

· La macrodonació de sang va registrar en la seua III edició, un total de 447 persones que es van acostar al teatre a realitzar la seua donació de sang.

Alacant (29.10.2019).- La macrodonació de sang realitzada en el Teatre Principal d'Alacant pel Centre de Transfusió de la Comunitat Valenciana, va registrar durant la jornada d'ahir, un total de 447 persones que no van voler perdre's la cita solidària, i van acudir a realitzar de forma altruista la seua donació de sang aconseguint sumar un nou èxit en aquesta tercera edició.

El Teatre Principal va obrir les seues portes, una vegada més, per a un públic especial. En el seu escenari els protagonistes van ser els donants, en un ambient en el qual la música, la dansa i el teatre es van mesclar amb la solidaritat.

L'esdeveniment, convertit en una gran festa, va comptar amb el suport del Institut Valencià de Cultura, de l'Ajuntament d'Alacant i del Banc Sabadell (propietaris del Principal). També va comptar la participació del Festival de Cinema de la ciutat, de Miguel Moreno Young (Mu Creative) i dels Cinemes Kinépolis.

En aquesta edició, van tornar a sumar-se Payasospital, la ballarina Mar Lozano Torres, el Conservatori Superior de Música Óscar Esplá d'Alacant, el Conservatori Superior de Dansa d'Alacant, el Conservatori Professional de Música "Guitarrista José Tomás" d'Alacant i el Conservatori Professional de Dansa "José Espadero" d'Alacant, que van amenitzar la jornada amb les seues peces de música, ball i interpretació des de llotges, pati de butaques i en la mateixa porta del teatre. Amb això, van crear el millor dels escenaris per al donant entre bastidors.

 L'Associació ALIDAR – Alacant en el teu paladar va col·laborar oferint un refrigeri saludable en la marató.

En les dues edicions anteriors, el Principal va acollir a 812 donants, dels quals 105 persones, van donar sang per primera vegada. En el que va d'any, a la ciutat d'Alacant han acudit a donar 5.133 persones.

El Centre de Transfusió agraeix la implicació de la ciutat d'Alacant i de tots aquells que s'han sumat per a fer efectiu aquest nou èxit.