Punts de donació de sang Punts de donació de sang

Castellón Valencia Alicante

INFORMACIÓ COVID-19 INFORMACIÓ COVID-19

 

 

T' INTERESSA T' INTERESSA

 

 

Notícies Notícies

« Ves enrere

Alicante se vuelca con el spot de donación de sangre.

·La cultura alacantina va tindre una àmplia representació en   l'enregistrament de l'espot que serà presentat als cinemes Kinépolis   la setmana vinent.

Alacant (16.10.2019).- L'espot del Centre de Transfusió, dirigit per Vicente Seva, director del Festival de Cinema d'Alacant, va ser gravat ahir dimarts en diferents escenaris de la ciutat i va comptar amb una àmplia participació tant de donants de sang, com de mitjans de comunicació de la ciutat, que al costat de la cultura i l'esport alacantí, es van unir per a donar una imatge forta d'integració d'aquesta necessitat social diària que és de tots i per a tots, la de donar vida.

El Centre de Transfusió agraeix la col·laboració del Festival de Cinema d'Alacant i a tots els que han participat en el rodatge de l'espot per a presentar la macrodonació de sang que es realitzarà en el Teatre Principal d'Alacant dilluns que ve 28 d'octubre, i que serà presentat als cinemes Kinépolis la setmana vinent.

La jornada d'enregistrament va tindre una àmplia representació del món de la cultura alacantina, com Alicia Garijo, directora del Teatre Arniches i del *Institut Valencià de Cultura a Alacant i Francisco Maestre, director de l'Orquestra dels joves de la província.

La Dansa alacantina va estar representada en la modalitat Espanyola pel volgut Pepe Espadero i José Soriano, coreògraf alacantí i professor del conservatori superior de dansa d'Alacant.

La representació de la dansa acadèmica va córrer de la mà de la ballarina Mar Lozano Torres, que va mostrar durant el rodatge el seu suport i costat més solidari amb la donació de sang.

De la política, Luis Barcala, alcalde de la ciutat i María del Carmen Sánchez, Vicealcaldessa, van acompanyar a la *Bellea del Foc, Isabel Bartual i al constructor de fogueres, Pedro Soriano.

De l'àmbit empresarial, no van voler perdre's la cita Manuel Villalgordo, del Banc Sabadell, Kika García Morey, de la Cambra de Comerç i María Dolores Mejías, directora de Mercalicante.

L'espot va tindre a més un gran suport per part dels mitjans de comunicació, Eduardo Rosales, director de SER Alacant i Juanfran Corredissa, locutor de l'emissora, Luz Siguenza, d'Onda Cero, el locutor Juan Carlos Gumiel, de Cope, el periodista José Ángel Ponsoda, Mara Avi, de AlacantíTV i Ana Poquet, d'Informació TV.

Del món de l'esport es va comptar amb la participació de Carlos Parodi, president del HérculesCF, Javier Portillo, director esportiu i Nani, jugador del club esportiu i del LHA Lucentum van ser Toni  Gallego, president del club de bàsquet alacantí i Guillen Arcs, jugador, els qui van participar en el rodatge.

Finalment, no podia faltar en l'espot la representació de l'àmbit sanitari, on el Dr. Javier González De Déu, pediatre de l'Hospital General Universitari d'Alacant i Payasospital, que realitza una gran labor diària en l'àrea de pediatria de l'hospital, van voler acompanyar als companys del Centre de Transfusió com van ser la Dra. Mabel Ortiz de Salazar, cap de Servei a Alacant, María Teresa Garro, subdirectora d'Infermeria i Paca Ferrer, responsable de Promoció.